XIAMEN ESSENTIAL IMP. AND EXP. TRADE CO., LTD.

XIAMEN ESSENTIAL IMP. AND EXP. TRADE CO., LTD.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Oceanië
Wereldwijd
Merken: FILA, DOKWERKERS, DIADORA, MIKIHOUSE, ENZ.
Jaarlijkse omzet: US$ 1000000 - US$ 5000000
Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 90% - 100%
Beschrijving bedrijf
ESSENTIËLE IMP VAN XIAMEN. &EXP. HANDELSco., Ltd in mooie stad Xiamen, Fujian wordt gevestigd, is een professionele schoenleverancier die het integreren schoenontwikkeling, vervaardiging, kwaliteitscontrole en logistiek, die zich in toevallige schoenen meer dan 10 jaar specialiseren die. Wij doen goederen als halffabrikaat en van schoen grondstoffen ook exportartikel.

Onze hoofdproducten:


maniertennisschoenen
licht op schoenen
LEIDENE toevallige tennisschoen 
gevulcaniseerde schoenen
sportschoenen 
sneeuwlaarzen
rolschoenen, enz.


Momenteel, worden onze producten reeds uitgevoerd naar Amerika, Spanje, Japan, Israël, Turkije, Italië en 20 andere landen en gebieden. Ons bedrijf heeft zich altijd bij onderzoek, ontwikkeling en de innovatie, geconcentreerd en gehouden de hele tijd ontwikkelend onlangs nieuwe stijlen.


Wij bieden professionele OEM aan en ODM de diensten, hebben ook onafhankelijke de invoer en de uitvoerrechten one-stop diensten voor grootwinkelbedrijven te verlenen:


nieuw stijlontwerp
het kopen
steekproef het maken
bulkproductie
kwaliteitscontrole
levering/de uitvoer


Vervoer: Wij worden gevestigd in Fujian, met geschikte vervoerstoegang, met de grootste markt van sportschoenen in Azië, Jinjian, die zeer geschikt voor het verschepen en luchtvervoer zijn. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten wereldwijd zeer gewaardeerd.

 

Beroeps: Specialiseer me over de hele wereld in schoeisel voor vele jaren, verkoopschoenen, en hoofdmarkt van de V.S. enz. Elk van onze producten aan internationale kwaliteitsnormen voldoen en in een verscheidenheid van zeer gewaardeerd markten wereldwijd.

 

Materiële leverancierskettingen: Wij werken met vele materiële binnen leveranciers in Guangzhou, Zhejiang en Jinjiang aan de goede kwaliteiten en controleren de kosten.

 

Concurrerende fabrieken: Grote schaal, beroeps, verscheidenheid van species en volledig materiaal in vele steden China, zoals Quanzhou, Wenzhou, Guangzhou, Dazhou (in de Provincie van Sichuan). De meeste fabrieken hebben twee PR de lijnen op zijn minst voor stellen verschillende klanten tevreden.

 

Goede producten: Hoge manier, milieuvriendelijk, - de kwaliteit, ging BSCI, Walmart-Controle, de Controle van BV en Ce-norm over OEM en ODM de dienst: Al ons schoeisel is beschikbaar in a belde van grootte, kleur, embleem en stijlen. Wij hebben prof. ontwikkelingsteam om allerlei schoenen te ontwikkelen.

 

Hoofdklanten: Van over de hele wereld, groothandelaar met inbegrip van LIDL, ZIYLAN, BATA etc. Merken, suc MIKIHOUSE, FILA, SKECHERS, UMBRO, TOPITOP ETC. Uitstekend team: Meer dan 5 jaar ervaren team, met inbegrip van winkelbediende, merchandiser, QC, vouching c uitstekende algemene manager.

 

De beste diensten: Geschikte zorgvuldige overweging, geduldig. Allerlei schoenen kunnen maken bemonsteren. Onze ontwikkeling kan ontwerpen voor uw product met uw merk ook maken. Ons verkoopteam kan antwoorden e-mail zeer laat in China t problemen voor u op tijd. Ons QC team kan de kwaliteit goed controleren en de leveringsdatum op tijd ervoor zorgen.

 


Ons bedrijf zal de tweede fase van onze ontwikkelingsstrategie in werking stellen. Ons bedrijf beschouwt „redelijke prijzen, efficiënte productietijd en de goede naverkoopdienst“ als ons principe. Wij hopen om met meer klanten voor wederzijdse ontwikkeling en voordelen samen te werken. Wij heten potentiële kopers welkom om ons te contacteren.
Certificaat
Standaard:BSCI
Aantal:17316
Uitgiftedatum:2017-09-26
Vervaldatum:
Scope / Range:footwear
Uitgegeven door:SGS
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal